Onderhoud en reparatie

 

Wij kunnen alle mogelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan uw Fendt tractor. Zowel op locatie, alsook in onze nieuwe werkplaats. Wij beschikken over alle benodigde documentatie en de benodigde gereedschappen om de reparatie zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren.

 Fendt overijssel zwolle staphorst dalfsen nieuwleusen

Onderhoud

De wintermaanden worden meestal gebruikt voor het onderhoud van de tractoren die minder dan 500 draaiuren op jaarbasis maken. Door het seizoenswerk waar deze tractoren doorgaans voor gebruikt worden, is de winter de meest gunstige tijd voor een onderhoudsbeurt. Tractoren die meer dan 500 draaiuren op jaarbasis maken, worden doorgaans onderhouden wanneer dit nodig is, zowel bij ons in de werkplaats alsook op locatie. Bij groter onderhoud worden tevens sensoren en transmissie gekalibreerd en wordt de tractor van nieuwe software voorzien. Door het onderhoud van uw Fendt tractor door ons uit te laten voeren, weet u dat hij optimaal zal functioneren. Elke onderhoudsbeurt wordt bij ons vastgelegd, zodat u precies weet wanneer en wat er bij de vorige onderhoudsbeurt is uitgevoerd.
1  2 2020-05-14-17-26-52

fendt reparatie  2015-07-04 14.35.51 20180219_112130  

Reparaties

Voor het uitvoeren van reparaties beschikken wij over vele speciale gereedschappen, zoals handgereedschap, uitrusting voor elektronische metingen en laptops voor diagnose. Wij kunnen ook advies geven over gebruikersspecifieke reparaties. Ook voor (gecompliceerde) elektronische of hydraulische storingen aan uw werktuig bent u bij ons aan het juiste adres. Als u uw werktuig via Isobus met een Fendt tractor verbindt, kunnen wij een complete diagnose stellen van tractor én werktuig. Wij kunnen ook aanpassingen uitvoeren aan uw tractor en aan het werktuig. De monteurs volgen met regelmaat cursussen en bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen.
 

Wij kunnen voor u onder andere de volgende werkzaamheden aanbieden:

– Vullen van accumulatoren ten behoeve van de voorasvering en schokdemping van de fronthef
– Vullen, controleren en eventueel spoelen van aircosystemen
– Volledig automatische vermogensmeting
– Controleren en repareren van moderne verstuivers
– Alle voorkomende reparaties en controles van Vario transmissies, nieuwere motoren en diagnose van Bosch Rexroth en Sauer Danfos hydrauliekventielen
– Complete diagnose en het oplossen van storingen in Fendt tractoren
– Klantspecifiek advies geven over juist onderhoud van zowel tractoren en materieel

 2014-01-29-16-40-58 2018-02-17-17-07-03-1