Intern transport

 

Gebruikte vorkheftrucks   |  Verhuur en leasing   |   Service en reparatie   |   VeBIT

Voor uiteenlopende toepassingen kunnen wij een passende machine leveren. Om aan alle klantwensen te voldoen bieden wij een aantal merken vorkheftrucks, magazijntrucks en toebehoren aan. Door de Arbowetgeving is het grootste aandeel elektrisch aangedreven of verbrandingstrucks op LPG, maar ook voor diesel aangedreven machines bent u bij ons aan het juiste adres.
Tevens bieden wij korte of langere termijn verhuur of lease aan. Hiermee kunt u (seizoens)pieken beter opvangen.

 

Wij vertegenwoordigen de volgende merken:


Doosan vorkheftrucks en magazijnvoertuigen

Doosan is een merk wat wereldwijd bekend is. Doosan onderscheid zich door eenvoudige en kwalitatief goede vorkhefrucks met bewezen componenten te produceren. Daarbij wordt erop gelet dat het onderhoud tot een minimum beperkt kan worden. Alle Doosan vorkheftrucks werken bijvoorbeeld met oliebadremmen die in de gebruiksduur van de vorkheftruck amper slijtage zullen vertonen. Van eenvoudige hydrauliek bediening tot elektronische flippers, een Doosan kan geheel naar uw wensen uitgevoerd worden.

 

Cesab

Cesab vorkheftrucks

De Cesab vorkheftrucks zijn ontworpen aan de hand van feedback van de klanten. De elektrische vorkheftruckserie biedt een keuze uit hefcapaciteiten van 0,8 tot 8,5 ton, terwijl de LPG/diesel serie een keuze biedt uit hefcapaciteiten van 1,5 tot 8,0 ton. Deze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling en zaken die geen toegevoegde waarde leveren te elimineren. Door deze ‘lean manufacturing’ gaat de kwaliteit van het product omhoog, en de kosten omlaag.


MaxHolland

Max Holland vorkheftrucks

De Max Holland vorkheftruck wordt gebouwd in een door Amerikanen gebouwde en gefinancierde fabriek en wordt onder Amerikaanse begeleiding in China geassembleerd uit de allerbeste onderdelen waardoor een kwalitatief hoogwaardig product ontstaat. Leverbaar zijn heftrucks met verbrandingsmotoren op diesel en LPG en elektrische heftrucks met AC techniek met hefvermogens van 1,0 tot 3,5 ton in drie- en vierwielige uitvoering. De driewielige uitvoering is voorzien van twee aandrijfmotoren, waardoor de heftruck om zijn as kan draaien.


Montini

Montini vorkheftrucks

De elektrische Montini vorkheftrucks zijn leverbaar met een hefvermogen tot 12 ton. De drie- en vierwielige uitvoering hebben beide standaard AC techniek voor een hoge productie en ongekende prestaties. Als optie biedt Montini een “comfort” uitvoering met hydraulisch/pneumatisch geveerde achteras voor uitstekend rijcomfort.