Service en reparatie

 

Service vorkheftruck reparatieWij verlenen service en reparaties aan vrijwel alle merken en types machines uit, zowel op locatie als ook in onze modern ingerichte werkplaats. Onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuring wordt door ons zelf gepland in overleg met de klant. Elk jaar, of vaker indien overeengekomen, wordt er een afspraak gemaakt om onderhoud, reparatie en/of een keuring uit te voeren.

Alle intern transportmiddelen kunnen gekeurd worden volgens de VA keur richtlijn. De batterijladers worden door onze keurmeesters volgens de eisen van de NEN 3140 geïnspecteerd en gekeurd.
Intern transportmaterieel is voor nagenoeg elk bedrijf onmisbaar. Bij de jaarlijkse veiligheidskeuring wordt uw materieel gecontroleerd op eventuele gebreken.

 

In de meeste gevallen wordt ook periodieke onderhoud uitgevoerd, uw materieel verkeert op dat moment in een goede staat. Toch kan het voorkomen dat er plots een storing optreed. Wij proberen deze storing zo snel mogelijk te verhelpen zodat u uw werkzaamheden kunt hervatten. Mocht het niet mogelijk zijn om de storing direct op te lossen, dan kunnen wij een vervangende machine bieden die tijdelijk gebruikt kan worden, zodat wij de reparatie van het defecte materieel uit kunnen voeren. Op deze manier zult u zo min mogelijk hinder ondervinden en kunt u zich verder richten op uw werkzaamheden.

Wij repareren veelal op locatie maar grotere revisies worden binnen onze werkplaats uitgevoerd.

 

Onderhouden en testen van tractiebatterijen

Correct onderhoud van de tractiebatterij bepaalt de levensduur aanzienlijk. Bij een onderhoudsbeurt voeren wij het periodieke onderhoud aan uw tractiebatterij uit. Met speciale apparatuur is het op wens mogelijk om ook de capaciteit exact te meten. Dit kan uitkomst bieden bij klachten over de restcapaciteit.

Wij gebruiken een hoogfrequentlader van Fronius, deze zorgt ervoor dat de batterij voor de test volledig geladen wordt. Wanneer de batterij geladen is dan wordt met een Zivan batterijontlader de restcapaciteit gemeten in een 4- tot 5-uurs test. Het resultaat is een bedrag in procenten. Aan de hand van deze gegevens kunt u een afweging maken over de eventuele vervanging van een batterij.
Wij leveren alle types tractiebatterijen, zo nodig met een centraal vulsysteem, aansluitkabels, lader en/of een batterijcontainer.

 

 

 

 

Opties en toebehoren

Bij ons is het mogelijk om uw heftruck, aanbouwdeel of materieel van uw eigen bedrijfskleuren te voorzien. U kunt uw wensen direct bij de aankoop bespreken maar wij kunnen ook uw bestaande machines van andere lak voorzien. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.Wij verzorgen ook de opbouw van toebehoren zoals:
– side-shift
– kantelaar
– extra hydraulische functies
– luchtgeveerde stoel
– trekhaak
– dak
– halve cabine
– gesloten cabine (eventueel inclusief verwarming)