Verhuur en leasing

 

Verhuur vorkheftrucks

Afhankelijk van uw wensen kan het interessant zijn om een machine voor korte of juist voor langere tijd te huren of te leasen. Naast de standaard verhuur of lease kunnen wij ook een all-in vorm aanbieden waarin onderhoud, reparaties en veiligheidskeuring zijn opgenomen. Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden en een advies wat toegespitst is op uw situatie. Ook bieden wij bij zowel verhuur als bij lease de mogelijkheid voor een (volledig) servicecontract, zodat u exact weet wat uw machines per jaar kosten.

 

Verhuur

Huren is een goede optie voor het opvangen van pieken en/of korte periodes waarin u meer materieel in wilt zetten. Wij bieden ook de mogelijkheid om voor zeer korte tijd een vorkheftruck (eventueel inclusief chauffeur) te huren. Ook is dit de meest geschikte manier om te beoordelen of een bepaald intern transportmiddel bij uw werkzaamheden past.

Lease

Op het gebied van lease kunnen wij 2 opties aanbieden.

De eerste is operational lease, via deze vorm kunt u over korte en over langere periodes een machine gebruiken. Het leasebedrag dekt alle kosten zoals onderhoud en reparatie. Na de vastgelegde leaseperiode is er (afhankelijk van het contract) de mogelijkheid om de machine voor een marktconform bedrag over te nemen. Uw voordeel is het ontbreken van een post bij de activa op uw balans. Ook is er geen risico voor het verminderen van de restwaarde.

De tweede is financial lease, deze vorm loopt meestal over een lange periode. Aan het einde van de leaseperiode wordt de machine uw eigendom. U betaalt een vast leasebedrag en de rente blijft ongewijzigd tijdens de looptijd van het contract. Door het vaste maandbedrag weet u exact wat de kosten zullen zijn voor uw intern transportmaterieel.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de kosten van uw materieel.
Ook kunnen wij u informeren over de onderhoudskosten en over de jaarlijkse veiligheidskeuring.